Rreth nesh

Profili i kompanisë

E themeluar në vitin 1956, Weihai Baishengyuan Industry Co., Ltd. (fabrika origjinale e makinerive të përpunimit të drurit weihai) ndodhet në qytetin e bukur bregdetar Weihai, Shandong, Kinë. Është një koleksion kërkimi dhe zhvillimi, prodhimi, marketingu i pajisjeve mekanike profesionale të grupeve të ndërmarrjeve të mëdha, dhe ka të drejtat e importit dhe eksportit të vetë-menaxhimit. Pas dekadash zhvillimi, kompania ka insistuar gjithmonë të marrë rrugën e inovacionit të pavarur, zhvillimit shkencor. Tani është lider në produktet e kompleteve të kompletuara të pajisjeve të linjës së prodhimit të kompensatës, produkteve ndihmëse, ndjek kërkesën e tregut duke u përmirësuar vazhdimisht. Produktet eksportohen në më shumë se 50 vende dhe rajone në Azi, Evropë, Afrikë dhe Amerikë.

Ndërmarrja është ndërmarrja Kombëtare e teknologjisë së lartë, ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë GB/T19001-2016 dhe certifikimin CE. Ajo ka qendrën provinciale të zhvillimit të teknologjisë së ndërmarrjeve, qendrën e madhe kërkimore të teknologjisë së makinerive të përpunimit të drurit, qendrën kërkimore “një ndërmarrje dhe një teknologji” të provincës Shandong, qendrën komunale të dizajnit industrial, laboratorin e bordit me bazë druri Weihai etj. Ka 23 patenta kombëtare shpikjesh, 25 shërbime Patentat model, udhëzuar 10 standarde profesionale. Ndërmarrja fitoi “Provinca Shandong Çmimin e Tretë të Progresit të Shkencës dhe Teknologjisë”, së pari vendos zonat e fokusit në produktet e pajisjeve teknike të provincës Shandong në projektin e pavarur të inovacionit. Çmimi i parë i arritjeve të jashtëzakonshme në Inovacionin Teknologjik, “çmimi i parë i produkteve të reja të shkëlqyera” “Çmimi i dytë i shkencës dhe teknologjisë së industrisë së makinerive të Kinës” “çmimi i parë i çmimit të inovacionit të industrisë së produkteve pyjore të Kinës dhe çmime të tjera”. Linja e lëvrimit rrotullues të rimesove të markës BSY dhe torno rrotulluese qëruese pa gisht CNC janë identifikuar si produkte të markave të famshme në Provincën Shandong.

Ndërmarrja është anëtare nënkryetare e Shoqatës së Makinerive të Pyjeve të Kinës, anëtare dhe njësia administrative e shoqatës së mjeteve të makinerisë kineze, njësia e drejtorit të aleancës kombëtare të inovacionit të industrisë së pajisjeve pyjore, njësitë anëtare të shoqatës së industrisë së pajisjeve të nivelit të lartë Shandong, industria kineze e veglave të makinerive të përpunimit të drurit “dhjetë e parë”. ndërmarrjet për inovacion të pavarur, grupi i parë i ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme “kampionët e fshehur” në provincën Shandong.

BSY furnizon një gamë makinerish që përfshijnë fabrika kompensate, zhveshëse trungjesh, torno rrotulluese me rimeso me një gisht, torno rrotulluese pa bosht rimeso, tharëse rimeso, shtypës kompensatë, presë kompensate, gërryese kompensatë etj.

Shërbimi dhe trajnimi ofrohet nëpërmjet stafit të trajnuar profesionalisht të tregtarëve të BSY, ose drejtpërdrejt përmes teknikëve të shërbimit të vetë kompanisë.

Qëllimi ynë ka qenë gjithmonë të ofrojmë vetëm pajisje dhe shërbime të cilësisë më të lartë. Përsëri, mirë se vini në BSY Industry Group. Nëse keni nevojë për informacion shtesë që nuk gjendet në këtë faqe interneti, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.