Linja e Peeling Rimeso e Kombinuar me një gisht të vetëm dhe pa gisht

Linja e Peeling Rimeso e Kombinuar me një gisht të vetëm dhe pa gisht


Sipas kërkesave tuaja për buxhetet dhe kapacitetin, BSY ofron zgjidhje të ndryshme për zgjedhjen tuaj.

*Linja e Peeling Rimeso e Kombinuar me një gisht të vetëm dhe pa gisht

*Linja peeling rrotulluese me rimeso me gishta të dyfishtë

*Linja e lëvrimit me rimeso me një gisht

*Linja peeling rimeso pa gisht

*Linja e Kombinuar e Prodhimit për Peeling dhe Clipping Fashat pa gisht

Procesi i prodhimit të linjës së prodhimit të rimesove të kombinuara CNC me chcuk të vetëm dhe jo-shukë:

Transportues i regjistrit → Debarker i regjistrave → Ngarkues automatik me qendërzim të regjistrave →

Torno qëruese e kombinuar pa bosht dhe torno → Prerëse rrotulluese rimeso →

Transportues rimeso → Staver rimeso

Linja e produkteve BSY përqendrohet në një gamë makinerish standarde dhe speciale të kompensatës që përfshin fabrika kompensatë, zhveshëse trungje, torno për heqjen e rimesove, karikues trungjesh, transportues trungjesh, gijotinë me rimeso, shtypje për performancën e kompensatës, tharëse me rimeso, tharëse buzësh kompensatë, gërryer kompensatë, etj.

*Më shumë se 60 vjet përvojë, ne jemi një nga prodhuesit kryesorë të makinave të përpunimit të drurit në Kinë,

* I specializuar në linjën e prodhimit të kompensatës, ekipi ynë profesional i R&D mund të furnizojë projektin për të përmbushur kërkesat tuaja.

*Më shumë se 10 staf të QC me më shumë se 20 vjet përvojë pune për të kontrolluar cilësinë e prodhimit.

*Duke pasur qendrën e mirëmbajtjes pas shitjes, inxhinieri ynë mund të shkojë jashtë shtetit për instalim dhe vënie në punë.

Ne fituam lëvdata nga klientët jashtë shtetit për produktet me cilësi të mirë dhe shërbimin intim.

Produktet eksportohen në më shumë se 50 vende dhe rajone.

Ne kemi kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001:2018 dhe certifikimin CE.