site logo

Комбинирана линија за пилинг на фурнир со единечно вретено и без вретено

Комбинирана линија за пилинг на фурнир со единечно вретено и без вретено


Според вашите барања за буџетот и капацитетот, BSY нуди различни решенија по ваш избор.

*Комбинирана линија за пилинг на фурнир со едно вретено и без вретено

*Линија за ротирачки пилинг со фурнир со двојни вретена

*Линија за пилинг на фурнир со едно вретено

*Линија за лупење фурнир без вретено

*Комбинирана производствена линија за лупење и клипинг на фурнир без вретено

Процес на производство на линија за производство на комбинирана фурнир CNC единечна и нечак:

Транспортер на дневници → Отстранувач на дневници → Полнач за автоматско центрирање на дневникот →

Комбиниран струг за лупење Sinlge и без вретено → Ротациона клипер за фурнир →

Фурнирски транспортер → Сложувач за фурнири

Линијата на производи на BSY се фокусира на низа стандардни и специјални машини за иверица, кои вклучуваат фабрика за иверица, трупци, струг за лупење фурнири, полнач за трупци, транспортер на трупци, гилотина за фурнири, преса за изведба на иверица, машина за сушење фурнир, тример за рабови за иверица, брусење на иверица итн.

*Повеќе од 60 години искуство, ние сме еден од водечките производители на машини за обработка на дрво во Кина,

* Специјализиран за производствена линија на иверица, нашиот професионален тим за истражување и развој може да го обезбеди проектот за да ги исполни вашите барања.

* Повеќе од 10 персонал за КК со повеќе од 20 години работно искуство за контрола на квалитетот на производството.

*Имајќи сопствен центар за одржување после продажба, нашиот инженер може да оди во странство за инсталација и пуштање во работа.

Добивме пофалби од клиенти во странство за добар квалитет на производите и интимна услуга.

Производите се извезуваат во повеќе од 50 земји и региони.

Го положивме сертификатот за системот за управување со квалитет ISO9001:2018 и CE сертификатот.