Makinë e kombinuar për heqjen dhe prerjen e rimesove pa bosht CNC BXQ1827/5B

Makinë e kombinuar për qërim dhe prerje rimeso

Modeli: BXQ1827/5B

Diametri i qërimit: 40~480 mm

Shpejtësia e qërimit: 50 m/min


Sipas kërkesave të ndryshme të klientëve në lidhje me diametrin e trungjeve, gjatësinë e trungjeve, trashësinë e rimesove, buxhetin, ne ofrojmë projekte të personalizuara dhe rekomandojmë makinat e përshtatshme për ju.

BXQ(J)1827/5B është një makinë e kombinuar për qërim dhe prerje e cila përdoret për të qëruar eukaliptin, plepin, pemët me rritje të shpejtë dhe trungun e qëruar me torno gishti. Maks. Diametri i prerjes rrotulluese është Φ480 mm. Kjo makinë zbatohet vetëm për lëvoren e hequr nga trungu i tornos ose depërtuesit. Duke vendosur sistemin elektrik, ai mund të kapë gjerësinë e rimeso më të gjatë se 670 mm dhe ta transportojë rimeso jashtë nëpërmjet transportuesit të pajisur me rimeso. Qërimi, prerja dhe përcjellja e kombinuar në një makinë për të përmirësuar efikasitetin e prodhimit dhe për të kursyer koston.

Model BXQ(J)1827/5B BXQ(J)1813/5B
Gjatësia maksimale e prerjes rrotulluese mm 2600 1350
Diametri maksimal i prerjes rrotulluese mm Ø480 Ø480
Diametri i bërthamës së trungut përfundimtar mm Ø40 Ø40
Shpejtësia e qërimit m / min 50 50
Trashësia e rimesos mm 0.8 3 ~ 0.8 3 ~
Fuqia e ushqyerjes së servo motorit kw 11 7.5
Fuqia e motorit me një rul të vetëm kw 2 × 7.5 = 15 2 × 5.5 = 11
Fuqia e motorit me dy rrotullime kw 2 × 7.5 = 15 2 × 5.5 = 11
Fuqia totale kw 46.2 34.7
Madhësia e përgjithshme mm 5100x2275x1940 3850x2275x1940
peshë kg 11200 9700

Video Youtube