site logo

Мрежести фурнири за сушење

Мрежести фурнири за сушење

Со нашата машина за сушење фурнири, можете да добиете мазни и рамни, квалитетни, дури и фурнирски листови со содржина на влага.


Оваа машина го прифаќа попречно-циркулирачкиот начин на вертикална млазница, мрежеста линија за пренос, опрема без чекори и електрична контрола, квалитетот и ефикасноста на сушењето со оваа машина се сигурно загарантирани, кои начини им помагаат на клиентите да добијат добар квалитет на фурнир, висока стапка на сушење, висока продуктивност ефект.

Се состои од преносен систем, грејна просторија, систем за греење-циркулација, уред за празнење на влажност и електричен контролен систем.

 

 

Бројот на делови и слоеви може да се прилагоди.

Би сакале да ви дадеме предлози за да добиете најмногу производствена способност со најмала инвестиција.

 

 

BSY INDUSTRY е професионално претпријатие за развој на машини за фурнир и иверица, особено на водечката позиција во оваа индустрија на националниот лупеч и сушење за фурнири.

Нашите машини за сушење имаат некои предности како што се стабилни напредни вештини, доверлив квалитет и помала потрошувачка и висока ефикасност. Типот на фурнир вклучува валјак, мрежести сушење и комбиниран сушење со валјак мрежа.

Нашата цел отсекогаш била да обезбедиме само најквалитетна опрема и услуги. Повторно, добредојдовте во BSY Industry Group. Ако ви требаат дополнителни информации кои не се наоѓаат на оваа веб-локација, ве молиме слободно контактирајте со нас.